Zsákbamacska

2023.03.29. 22:00

Esztergomi házaspárnak drukkolhatunk a Zsákbamacskában

Mintegy három évtized után a TV2-n indult újra a kilencvenes évek legendás televíziós vetélkedője, a Zsákbamacska, melyben akkoriban nézőként, most pedig versenyzőként szerepelt Vargáné Szaplonczai Erzsébet és férje, Varga Mihály. Az esztergomi házaspár nagy reményekkel nevezett be a műsorba.

Kemma.hu

Vajon versenyzőként is helytáll Vargáné Szaplonczai Erzsébet és férje, Varga Mihály?

Forrás: Beküldött

Sokan ismerik Esztergomban a vállalkozóként Vargáné Szaplonczai Erzsébetet, aki több éve működtet egy divatüzletet a városban, mellette pedig az egyik legismertebb ingatlanközvetítő-hálózat franchise partnereként is dolgozik.

– Férjemmel, Varga Mihállyal együtt sok műsorban szerepeltünk már együtt, eddig talán egyszer fordult elő, hogy egyedül versenyeztem. Mintegy harminc évvel ezelőtt kaptunk lehetőséget arra, hogy nézőként vegyünk részt az eredeti Zsákbamacska egyik epizódjában, melynek akkor Rózsa György volt a műsorvezetője. Azóta több vetélkedőben is szerencsét próbáltunk már és megválogatjuk, hogy melyik meghívásnak teszünk eleget – idézte fel emlékeit.

Vargáné Szaplonczai Erzsébet elmondta, hogy leginkább a nyeremény motiválta őket abban, hogy benevezzenek az újraindult Zsákbamacskába, igaz, emellett kíváncsiak voltak arra is, hogy a három évtizeddel ezelőttihez képest milyen lehet a hangulat. 

Hogy milyen eredménnyel szerepeltek férjével a vetélkedőben, és mennyit nyertek Majkától és a tatai énekestől, Pápai Jocitól, az kiderül a Zsákbamacska március 30-i adásából!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában