Nem a Jézuska hozta

2023.02.06. 11:26

Videón a legrosszabb meglepetés: karácsonyfával ütközött a Merci Esztergomban

Nem két másodperc múlva, hanem pont akkor hozta. Nem a Jézuska, hanem a szél.

Kemma.hu

Forrás: Bp-i Autósok/YouTube

Elképesztő balesetet rögzített egy sofőr Esztergomban február 4-én, szombaton, azon a napon, amikor az egész országban orkánerejű szél tombolt és pusztított, és megyénkre is kiadták a harmadfokú, piros riasztást. A szél nem csak ágakat tört le, de egészséges fákat is kicsavart a földből.

És volt, ahol a lecsupaszított karácsonyfát is vitte. Ez látszik azon a videón is, amit a Bp-iAutósok egyik követőjének fedélzeti kamerája rögzített Esztergomban.

A videón látható eset történt velem. Az autón nincs casco, csak kötelező biztosítás. 112 azt javasolta, hogy a biztosítómmal beszéljek, de mivel nincs cascom, szerintem nincs értelme. A fák közterületen voltak, nem gondoltam, hogy valakit felelősségre lehetne vonni, így tovább mentem dolgozni.

– írta az ördögien sorsszerű pillanatról a szerencsétlenül járt autós, majd feltette az „egymilliós” kérdést:

Szerintetek van mód arra hogy valaki fizesse a káromat?

 

fenyő autó esztergom mercedes
Telibe kapta a kocsit a fa
Forrás: Bp-i Autósok/YouTube

Az esetről mindenesetre tökéletes minőségű felvételt készített a balszerencsés sofőr autóba helyezett fedélzeti kamerája. A kocsiját ért kárt elnézve jól látszik, hogy a géptető éllel kapta el a fenyő törzsét, amit annak idején valaki szépen a talpba faragott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában