Itt a rangsor

2023.02.08. 15:03

TOP 100: Tatabányai technikumok a legjobbak között

A Tatabányai SZC Bánki Donát-Péch Antal Technikumot az 57., míg a Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumot a 62. helyre rangsorolták.

Szalai Nikolett

TSZC Bánki Donát - Péch Antal Technikum

Forrás: Bánki Donát - Péch Antal Technikum Tatabánya/Facebook

Idén először készült el hazánk száz legjobb technikumának rangsora a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján. A lista a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményének, az intézmények oktatói létszámának és digitális ellátottságának figyelembevételével készült.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ TOP 100-as listáján a Tatabányai SZC Bánki Donát-Péch Antal Technikumot az 57., míg a Tatabányai SZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumot a 62. helyre rangsorolták. Az elemzés vizsgálta, hogy a tanulók milyen tanulmányi eredménnyel érkeznek az intézményekbe, hogyan aránylik az évismétlők száma az intézmény tanulói létszámához, és milyen eredménnyel teszik le az érettségi vizsgát a diákok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában