Testületi ülés

2023.02.02. 15:59

Már tervezhetőek a melegebb hónapok

A nyergesújfalui önkormányzati képviselők legutóbbi ülésén, megszokott napirendi pontként, Mihelik Magdolna polgármester tájékoztatást adott az előző találkozó óta eltelt időszak eseményeiről.

F. K.

Többek közt szerepelt az írásos anyagban, hogy a városi Pro Patria szobornál az ukrán-orosz háború áldozataira emlékeztek a megjelentek. A polgármesteri hivatal titkársági állására tizennyolc jelentkező volt, a meghallgatásokat követően a nyergesújfalui Buzásné Magyar Erzsébettel létesült határozott idejű jogviszony. Bemutatkozó látogatáson járt a városházán a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat új vezetője, László András Ernő, aki a feladatra kiírt lábatlani pályázat nyertese lett.

A képviselő-testület döntött a helyi óvodák nyári zárva tartásáról. A vonatkozó rendelet szerint ezen időszakokról minden évben február 15-ig tájékoztatni kell a szülőket. Duna-parti városunkban a családok már tervezhetik a meleg hónapokat, jelentős segítségként az intézmények alkalmanként helyettesíteni fogják egymást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában