Elismerés

2023.02.08. 22:37

A megye büszkeségei: kitüntetést kaptak a kisbéri diákok

Kisbér és körzetének vállalkozói minden évben, a vállalkozók bálján, ünnepélyes keretek között Az év kiváló tanulója címet adományozza a kisbéri középiskolák végzős tanulói közül kiemelkedő tanulmányi, közösségi munkát nyújtó diákoknak. 2023-ban a Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium 12. osztályos tanulói közül Vachtler Ágnes és Varga Fanni érdemelte ki a díjat.

G. D. V.

Varga Fanni és Vachtler Ágnes

Forrás: Beküldött

A Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium hivatalos Facebook-oldala szerint Vachtler Ágnes kiemelkedő tanulmányi munkájával, aktív diákönkormányzati tevékenységével és a honvéd kadét programban nyújtott teljesítményével vívta ki az elismerést. Varga Fanni pedig kitűnő tanulmányi munkájával, példaértékű szorgalmával, osztályközösségben végzett tevékenységével, sikeres nyelvvizsgájával. Az iskola megköszönte a vállalkozóknak, hogy ezzel a díjjal megerősítik, hogy a szorgalmas, kitartó munka, a megbízhatóság, a tudás elismerést érdemlő érték. 

A Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát Szakképző Iskolája két tanulója is elismerésben részesült a Vállalkozók bálján. Az iskola közösségi oldalán arról számoltak be, hogy a díjat hagyományosan minden évben az iskola nevelőtestülete által leginkább érdemesnek tartott végzős tanulók kapják. A mostani elismerést Szabó Tamara Borbála (kereskedelmi értékesítő) Horváth Balázs Tamás (szerszám- és készülékgyártó) kapta. 

 

Címkék#elismerés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában