Jó lesz az úgy?!

2023.02.16. 13:54

Keresd a hibát a képen! Elképesztő parkolást mutatott be a fiatos Tatán

Olvasónk nem mindennapi parkolás szemtanúja volt a minap Tatán, a Kossuth téren. Kicsi kocsival nagy szabálytalanságot követett el egy sofőr.

Kemma.hu

− Ezzel a kis matcbox-szal igazán nem lett volna nehéz rendes parkolóhelyet is találni −  vélte olvasónk, aki végignézte, ahogy a Fiat 500-assal leparkolt a sofőrje, majd besietett az egyik Kossuth téri boltba. Mint mondta, ő maga is látott több parkolóhelyet, egyet épp az úttest túloldalán, de néhány autóval lejjebb is voltak még üres helyek. 

Való igaz, a 357 centiméter hosszú igazi városi kisautóval ennél csak jobb, és nem utolsó sorban szabályosabb parkolóhelyet lehetett volna találni. Így viszont már a tulaj is tudja, hogy ha egy kicsit bátrabban közelít az előtte álló fához, akkor srégen pont elfér a posta melletti zebránál. A KRESZ szerint egyébként kijelölt gyalogosátkelőhelyen, valamint a gyalogosátkelőhely előtt személygépkocsival, motorkerékpárral, segédmotoros kerékpárral, kerékpárral és kézikocsival 5 méter, egyéb járművel 15 méter távolságon belül tilos megállni. A törvény 25-50 ezer forint közötti bírsággal és 6 büntetőponttal jutalmazhat egy ilyen megoldást. 

Látott hasonlóan pofátlan parkolást? Le is fotózta? Küldje el a képet a hely megjelölésével a [email protected] mailcímre. A levél tárgyába írja be: pofátlan parkolás.

Az év elején egyébként két másik autós már megmutatta Tatán, hogy nem kell parkolni.  Ők a tatai tópartra vezető bicikli utat állták el.  Biztosan nem az volt a sofőrök újévi fogadalma, hogy ezentúl betartjak a szabályokat. 

Na de térjünk vissza a Kossuth térre, és lássuk teljes valójában, hol talált tökéletes placcot a kocsijának a sofőr:

A kép tanúsága szerint nem kellett volna sokat menni egy valódi parkolóhelyért
A kép tanúsága szerint nem kellett volna sokat menni egy valódi parkolóhelyért
Forrás: Beküldött

Mutatjuk lépegethető térképen is az útszakaszt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában