Drukk

2023.02.06. 17:08

Katonák is szurkoltak a Davis Kupán a tatabányai csarnokban

Katonák is végig izgulták a lelátóról a Davis-kupa-világdöntő selejtezőjét Tatabányán.

Kemma.hu

Katonák és kadétok is szurkoltak a Magyarország–Franciaország tenisz Davis-kupa-világdöntő selejtezőjén csapatunknak a Tatabányai Multifunkcionális Csarnokban.Az első nap két mérkőzését - Piros Zsombor és Benjamin Bonzi, illetve Fucsovics Márton és Ugo Humbert – párharcát hatalmas érdeklődés övezte a 6500 fő befogadására képes sportcsarnokban.

A honvedelem.hu beszámolója szerint a MH Klapka György 1. Páncélosdandár hetven, illetve az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred tíz katonája mellett, a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium és a tatabányai Bláthy Ottó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium húsz kadétja is szurkolt teniszezőinknek. De a sporteseményt megtekintette Bozó Tibor vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar törzsigazgatója is. Mint írták: a sport és a honvédelem szorosan összetartozik, hiszen a sport által olyan képességekre tehetünk szert, melyek az élet számos területén segíthetnek minket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában