Segíteni szeretnének

2023.02.09. 13:19

Jár a pirospont Esztergomnak: a város kártérítést adna a fenyővel ütközött mercisnek

A február 4-i szélviharban egy út mellé kitett, lecsupaszított fenyő gurult az autója elé, telibe trafálva a kasznit. Cascoja nem volt, ám az önkormányzat vagyongazdálkodási osztálya bejelentkezett.

Kemma.hu

Telibe kapta a kocsit a fa

Forrás: Bp-i Autósok/YouTube

Mint arról korábban beszámoltunk, telibe talált autójával egy kidobott fenyőfát a február 4-i orkán erejű szélben egy autós Esztergomban. A mercis a kocsi elejével éppen a fenyő megfaragott dörzsét trafálta el.

A sofőr a felvételhez, amely bejárta a hazai online sajtót, hozzáfűzte, hogy az autóján nincs casco, csak kötelező biztosítás.

A 112 azt javasolta, hogy a biztosítómmal beszéljek, de mivel nincs cascom, szerintem nincs értelme. A fák közterületen voltak, nem gondoltam, hogy valakit felelősségre lehetne vonni, így tovább mentem dolgozni. 

– tette fel a kérdést tanácstalanul, és azt is hozzátette:

Szerintetek van mód arra hogy valaki fizesse a káromat?

Most a Bp-i Autósok számolt be a fejleményről, hogy nem kis meglepetésükre jelentkezett nálunk Esztergom Megyei Jogú Város Önkormányzatának Vagyongazdálkodási Osztálya, hogy segíteni szeretnének a pórul járt autós kártérítési ügyében.

Az esetet vélhetőleg biztosító segítségével fogják tudni rendezni az autóssal. Nagy pacsi Esztergomnak, szép tőlük, hogy bejelentkeztek segíteni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában