Diákönkormányzatok

2023.02.06. 16:16

Come together: partnerség tatai és tatabányai diákok között

Come together: Ezen a címen találkozott egymással Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban Tata és Tatabánya városi diákönkormányzat csapata.

S. G.

Kiváló az együttműködés a két város diáksága között

Forrás: Beküldött

Az eseményen Bátki Piroska és Cserteg István a közösségfejlesztés módszereivel két órában dolgoztatta meg a csapatot, amelynek célja a hatékony és célorientált együttműködés kialakítása volt. Németh Lilien (Tatabánya Városi DÖK elnök) és Ködmön Kristóf (Tata – TAVIDÖK) elnök köszöntötte a résztvevőket, majd játékok és munka vette kezdetét. A program sok eredményt és mosolyt adott a fiataloknak.

Tatabánya és Tata diákönkormányzata több ponton dolgozik együtt sikeresen. Az Éjszakai Kerekezés az Által-ér völgyében, a Megyei Diákbál, valamint a Vitanap és Gondolat börze fontos közösségi élmény a fiatalok életében. A diákpolgármesterek viszonylag gyorsan váltják egymást a két településen, ám a földrajzi közelség kínálja a lehetőséget a partnerségre. Ezt ragadták meg a fiatalok.

Bátki Piroska, Tata volt diákpolgármestere és Cserteg István ifjúsági szakember az élménypedagógia módszereivel hozta össze a fiatalokat, amelyben bizalom megteremtése, az együttműködés erősítése, valamint a közös élmények szervezése vitte a főszerepet. Németh Lilien és Ködmön Kristóf megerősítette, hogy folytatni kívánják a partnerséget a sikeres közösségi élmények érdekében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában