Kitüntetés

2023.02.28. 15:58

Az Év önkéntes szervezete lett a Turul Mentőcsoport

Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában évértékelő állománygyűlésen vehették át elismerésüket az ország legjobbjai.

Kemma.hu

Forrás: BM OKF

Dr. Bolcsik Zoltán rendészeti államtitkár és Góra Zoltán főigazgató gratulált elsőként a legjobbaknak.  Az Év önkéntes mentőszervezete cím a Turul Mentőcsoporthoz került, az elismerést Popovics Milán vette át, adta hírül a főigazgatóság honlapján.

Az elismerések átadása után Bolcsik Zoltán rendészeti államtitkár méltatta a katasztrófavédelem elmúlt évben végzett tevékenységét, kitérve a COVID-járványt követő háborús helyzetre és a gazdasági nehézségekre. A Turul mentőcsoport tagszervezetei: 3D Racing, Kocsi Tűzoltó Egyesület, Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete, Önkéntes Tűzoltó Egyesület Bakonyszombathely, Önkéntes Tűzoltó Egyesület Kesztölc, Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi, és Önkéntes Tűzoltó Egyesület és Tatabányai Polgári Védelmi és Kutató-Mentő Egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában