Ingatlanbazár

2023.02.11. 11:30

A hét ingatlana: egy egyedi, lakótelepi lakás, ahol minden helyiségben külön lehet mérni a fűtést!

Egyedi fűtés kulcsszóval kínálják a most következő, több szempontból is ritkaságnak számító tatabányai lakást. A lakótelepi otthon nem csak 96 nm-es alapterülete és 5 szobás adottsága miatt különleges. De minden egyes helyiségben külön mérheti, mi adja ki a rezsi számlát! Jöjjön egy ritkaság a megyei panellakások piacáról!

Kemma.hu

Amellett hogy nagy és kényelmes a lakás, még jó helyen is található

Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladásra kínálnak Tatabányán a Kormányhivatal szomszédságában szinte új építésűnek tekintett, kiváló elrendezésű tágas 96 négyzetméteres, 5 szobás plusz padlástérrel rendelkező, bármikor padlásszobává is alakítható lakást. Az ingatlan minősége, elhelyezkedése magáért beszél. Ezért érdemes minél előbb időpontot kérni a megtekintésre.

A hét ingatlana: 96 négyzetméteres 5 szobás lakás Tatabányán
Forrás: ingatlanbazar.hu

Ami a legnagyobb ritka kincs az az  egyedi fűtés, amivel a fűtés fogyasztását minden helyiségben külön pontosan tudja mérni , szabályozni. Ez nem költségmegosztó fűtés, nem kell szomszédok fűtés számlájával együtt fizetni. Napi szinten, csak annyit kell fizetnie az új tulajdonosnak, amennyit épp pillanatnyilag elfogyaszt. Tavasszal-nyáron még alapdíjat sem kell fizetnie a fűtés számlába, ezért is ritka kincs az ilyen egyedi mérős lakás.

A hét ingatlana: 96 négyzetméteres 5 szobás lakás Tatabányán
Forrás: ingatlanbazar.hu

A lakás környezetét is ritka kincs övezi, az épület előtti rèsz magánterület, azon belül gyönyörű virágok, bokrok, zöld növények veszik körül, ahol a csend, majd madárcsicsergés dallamára ébredhetünk. 

Az ingatlanhoz mélygarázs is tartozik, ( ami külön vételárat képez) Hermann kapuval ellátott. Az ingatlan legjobb elrendezésű, mivel mind az 5 szoba külön bejáratú, étkezőből közelíthető. A konyha +nappali klimatizált. Ami fűtésre-hűtésre egyaránt alkalmas. További részletek az ingatlanbazar.hu oldalon. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában