Versenyeztek

2023.02.16. 18:31

A dunai halakról is tanultak a füzitői gyerekek az emlékhéten

A helyi általános iskolában megrendezték a Fekete István-emlékhetet az író születésének 123. évfordulója alkalmából. A tanulóknak a programsorozat keretében lehetőségük nyílt különböző versenyek keretében megmérettetni magukat.

K. D.

Érdekes előadásokat hallgathattak meg a gyerekek

Forrás: Fekete István Általános Iskola, Almásfüzitő

Fotó: Fekete István Általános Iskola, Almásfüzitő

A tanintézet közösségi oldalán olvasható bejegyzésből kiderül: Szalkainé Zsuppán Édua és Zentai Tamás pedagógusok jóvoltából rajzversenyre invitálták nem csupán a diákokat, hanem az Almásfüzitői Sün Balázs Óvoda apróságait is. A tanulók sokat hallhattak emellett a Dunáról, a dunai halakról, hiszen Osvald Zsolt, a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének képviseletében tartott előadást a fiataloknak.

Kálmán Lászlóné intézményvezető, Ács Judit Erzsébet tanárnő a muzikális diákokat segítette a népdaléneklési versenyre való felkészülésben, olvasóversenyt is hirdettek, amelynek megrendezésében Szalkainé Zsuppán Édua, Tóth Balázs és Ferencz László tanárok vettek részt. A hetet elégedetten zárták az almásfüzitői intézményben, hiszen a diákok és az óvodások is rengeteg élménnyel, tudással gazdagodtak a napok során.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában