Születésnap

2023.02.02. 18:00

95 évesen is gondozza kertjét, szerető közösség veszi körbe a komáromi Ica nénit

A 95. születésnapját ünnepelte Komáromban a MOL városrészben élő Novák Gézáné, Ica néni, akit virágcsokorral, ajándékkosárral és miniszterelnöki oklevéllel köszöntött fel dr. Molnár Attila polgármester, illetve Takács József, a városrész önkormányzati képviselője.

K. D.

Dr. Molnár Attila polgármester is köszöntötte az ünnepeltet

Forrás: komarom.hu

A város honlapján közölt hírből kiderült az is, hogy Ica néni Szőnyben született, férjével mintegy 50 éve költöztek a MOL városrészbe, házasságukból egy fiuk született. Kezdetben dadaként dolgozott, majd a helyi kőolajipari vállalatnál lett könyvelő, innen ment nyugdíjba. Aktív, jó egészségnek örvend, minden nap sétál, rendben tartja a kertet. Két unokája, három dédunokája van. Szerető közösség veszi körbe, szomszédaival is kiváló viszonyt ápol.

– Napközben rejtvényt fejtek, tévét nézek és még a kertet is rendben tartom. Két unokám van Orsi és Géza és három dédunokám. A mai napig szerető közösség vesz körül, az utcában a szomszédokkal tudunk egymásról, minden nap felhívnak, beszélgetünk – mondta Ica néni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában