Programajánló

2023.02.23. 20:00

5 helyszín, 5 program: soroljuk, mit csinálhattok a hétvégén

Kultúr- és gyerekprogramok várnak titeket.

Kemma.hu

Mesekarnevál is várja a családokat Tatabányán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Raffael Veronika

1.) Mesekarnevál Tatabányán

Február 25-én, szombaton farsangi mulatság várja sok játékkal és zenével 9 és 17 óra között a kicsiket és a nagyokat a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban. A jelmezben érkezők ajándékot kapnak. Lesz álarckészítés, kakaó és kalács, papírszínház és Zsebből mesék Zsófi nénivel. Délelőtt fél tízkor Palásthy Ágnes beszél arról, Merre tekereg a bőregér, majd érkezik Miklya Luzsányi Mónika Zűrös Zénóval és a malacokkal.

 

2.) Jászai-nap Ászáron

Február 24-én pénteken 11 órakor Jászai-nap lesz Ászáron, a Jászai Mari Emlékházban. Az emléknapon Jászai-díjas színművészek elevenítik fel a néhai művésznő érdemeit, így többek közt fellép Oberfrank Pál, Szarvas József, illetve Nagy Ildikó.

3.) Wass Albert maraton Esztergomban

Irodalmi ünnepre várja a könybarátokat a Laskai Osvát Antikvárium február 24-én pénteken 18 órakor. A Wass Albert felolvasóest terveik szerint éjfél után is tart majd, amelyre több diszvendéget is várnak.

4.) Kedvenccel kávézás Tatán péntek

 

6.) Évadnyitó koncert Oroszlányban ,a Kölcsey művelődési házban

Február 25-én várják a nagyérdeműt Oroszlányban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában