Majdnem-baleset

2023.01.23. 16:24

Videón a legnagyobb mázlista: elbambult a pirosnál a tatabányai kereszteződésben

Szerencsésen végződött az a közlekedési helyzet, amelyet egy autó fedélzeti kamerája rögzített január 22-én a tatabányai pláza kereszteződésében.

Kemma.hu

Néha nem sok kell ahhoz, hogy baleset történjen. Máskor egy apróság is elég ahhoz, hogy egy problémás közlekedési helyzetből ne legyen nagyobb baj. Így történt ez egy sofőrrel Tatabányán január 22-én, vasárnap.

Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette az esetet, amelyen tisztán látszik, amint hajszál híján baleset történik a tatabányai plázánál lévő lámpás kereszteződésben. Mint azt olvasónk a videóhoz írta, miután zöldre váltott a lámpa, ő arra lett figyelmes, hogy az előtte várakozó sofőr nem indult el.

Valószínűleg bealudt, egy nagyon enyhét rádudáltam, ezt hallani a felvételen. Majd, miután késéssel, de elindult az előttem haladó, vettem észre a jelenetet

– emlékezett vissza, hozzátéve, ő akkor úgy észlelte, hogy a balról érkező szabálytalan autós nagy sebességgel hajtott át a kereszteződésen. Mint mondta, a felvételből utólag azt látja, hogy az autós a szabálytalan manővert megelőzően egy másik autó mögött állt.

Lehetséges, hogy a jobbra haladó nyilat tévesztette össze a teljes zöld jelzéssel. Az előttem haladónak valószínűleg a bealvás volt a szerencséje. Én, mivel kicsit siettem, biztosan időben indultam volna el, és összeütköztünk volna a balról érkezővel

– kommentálta az esetet a fedélzeti kamerás autó sofőrje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában