Az első baba

2023.01.02. 14:07

Megszületett az első újévi baba Tatabányán (fotók)

Dominika Alissza január 2-án érkezett.

Kemma.hu

Dominika, Tatabánya első babája 2023-ban

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Még 2022-ben, öt nappal ezelőtt kezdődtek Czakó-Csukás Adrienn jósló fájásai, de akkor még nem kezdődött el a szülés. A tippelgetés azonban annál inkább, hogy az óév utolsó, vagy az újév első babája lesz Dominika Alissza. 

A várandós kismama akkor még hazamehetett a kórházból, de aztán eljött 2023. Január másodikát írtunk, éjjeli kettő órát, amikor Adrienn és férje újra elindult a megyei Szent Borbála Kórház szülészeti osztályára, ahol akkor már boldogan újságolták nekik, eljött a várva várt nap. 

Az édesanya nyolc óra után, természetes úton hozta világra a kisbabát. A boldog apuka is ott volt a szülésnél, és akkor is, amikor először kézbe vették a csecsemőt. Atilla, aki mentősegéd az egészségügyi intézményben, büszkén sorolta az újszülött ismérveit: 3 ezer 400 gramm és 56 centiméter. 

A család köszöni szépen, nagyon jól van és mindenki alig várja, hogy hazamehessenek szerdán. Számukra nem is kezdődhetett volna boldogabban az újév. A szülők megfogadták, mivel a név kötelez, a tengerentúlra biztosan elviszik majd a kis Dominikát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában