Közlekedésfejlesztés

2023.01.17. 20:39

Lázár János beruházásokról egyeztetett Tatabányán

Az északnyugat-magyarországi vármegyék gazdasági szereplőinek érdekképviselőivel egyeztetett kedden a megyeszékhelyen Lázár János építési és közlekedési miniszter.

Takács Zoltán

Lázár János és Czunyiné dr. Bertalan Judit

Forrás: Facebook/Lázár János

A megbeszélésen jelen volt többek között Czunyiné Bertalan Judit, Északnyugat-Magyarország fejlesztési kormánybiztosa, Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Dr. Szerencsés László, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke. Lázár János a közösségi oldalán számolt be a megbeszélésről.

Azt írta, hogy az emberek mindennapjait segítő, ugyanakkor gazdaságélénkítő hatású fejlesztéseknek kell megvalósulni a következő években. Ehhez kell rendelni a közutas- és kötöttpályás beruházásokat. S mivel ezek a kérdések nem a fővárosban dőlnek el, ezért találkozott Tatabányán az északnyugat-magyarországi vármegyék gazdasági szereplőinek érdekképviselőivel, hogy az érintettek segítsenek a legjobb döntések meghozatalában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában