Moziélmény

2023.01.03. 16:54

Jönnek a Téli Filmnapok az Agorába

Négy januári hétfő estére kínál tartalmas kikapcsolódást a Vértes Agorája. A Téli filmnapok kínálatát a változatosság és az igényesség jellemzi, dráma, romantika, izgalom és humor egyaránt megjelenik majd.

Kemma.hu

Erős történet a hegymászóról a feleség szemszögéből

Forrás: A Vértes Agorája/Facebook

A Vértes Agorájában vetített filmek sorát a hegymászó Erőss Zsolt tragédiáját a felesége szemszögéből láttató magyar mozi indítja. A második egy romantikus film lesz, amelyben Julie, a norvég lány sorsfordító döntéseit, azok következményeit kísérhetjük figyelemmel a díjtalanul látogatható vetítések során.

A harmadik alkalommal egy – valós eseményeken alapuló – thriller forog majd, amely egy sorozatgyilkos ámokfutását és az ügyben magánnyomozást indító, elhivatott újságírónő kockázatos vállalását dolgozza fel. Zárásként egy ausztrál vígjáték kerül sorra, amely újraszabja a takarítási szolgáltatás kereteit, pikáns tartalommal tölti meg azt.

Ezeken a hétfőkön lehet mozizni

  • január 9., hétfő, 18:00 óra Magasságok és mélységek magyar filmdráma, 2022, 98 perc 
  • január 16., hétfő, 18:00 óra A világ legrosszabb embere norvég-francia-svéd-dán-amerikai vígjáték, szinkronizált, 2021, 121 perc 
  • január 23., hétfő, 18:00 óra Szent pók svéd thriller, feliratos, 2022, 116 perc 
  • január 30., hétfő, 18:00 óra Hogyan tegyünk boldoggá egy nőt ausztrál vígjáték, filmdráma, szinkronizált, 2022, 107 perc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában