Diaszerda

2023.01.09. 20:06

Izgalmas programokkal kezdi az évet a komáromi könyvtár

A felnőtteket és a gyermekeket is számos izgalmas programmal várja januárban a komáromi Jókai Mór Városi Könyvtár.

K. D.

A gyerekkönyvtárban szerdán 10 órától diaszerdára várják az érdeklődőket, ahová babákat, szülőket, időpont egyeztetéssel pedig óvodás csoportokat, kisiskolás osztályokat is várnak. A résztvevők klasszikus és modern mesékkel is ismerkedhetnek. Kimondottan ovis csoportokat várnak csütörtökön 10 órára, amikor is Mikolasek Zsófia, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár igazgatója mesél. Pénteken 10 órakor másodikosokat és harmadikosokat várnak Mikolasek Zsófia fantáziafejlesztő foglalkozására.

Január 18-án újra lesz 10 órától diaszerda, január 19-én pedig 10 órakor író-olvasó találkozó kezdődik. Szabó Olivér mutatja be Szuronyffy Szaniszló és a Komáromi Kisleány című kiadványát. Január 25-én ismét diaszerdára várják majd az érdeklődőket.

A felnőtt könyvtárban pénteken 17 óra 30 perctől Szilassi Andrea tart előadást Családfakészítés és kutatás online eszközökkel címmel. Ez az esemény a novemberben megkezdett program folytatása, egyben a Netnagyi Klub januári rendezvénye. Január 20-án 17 órakor Oláh Kálmán magyar-történelem szakos középiskolai tanár tart előadást a Himnusz értelmezéséről. Január 27-én 17 órától Illés György íróval beszélget Klemen Terézia a szerző új könyvéről, amelynek címe Egy magyar a Gulágon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában