Vesszen bejgliháj!

2023.01.10. 11:33

Itt a zsírégető edzések időszaka: a csinos kecskédi személyi edző centimétereket ígér

Az év elején mindig nagy a forgalom az edzőtermekben. Németh Kinga személyi edző egyszerű és nagyszerű praktikákat alkalmaz a vendégeknél, amit megfogadva centiméterekben lesz mérhető a változás.

Wágner Zsanett

Németh Kinga, kecskédi személyi edző egyszerű praktikákkal segíti a fogyni, formálódni vágyókat

Forrás: beküldött

Szusszanásnyi ideje is alig van Németh Kinga személyi edzőnek, aki január első munkanapjától fogadja vendégeit a kecskédi edzőteremben. Sokan kérnek tőle tanácsot, valamint edzéstervet, de szívesen részt vesznek valamelyik zsírégető óráján is.

Az elfoglalt Kingát telefonon értük utol. Többéves szakmai tapasztalatát osztotta meg velünk. Mint mondta, szeretné felhívni mindenki figyelmét arra, hogy életmódváltással sokkal tartósabb változás érhető el. 

– Mindig nagy a forgalom az újév első hónapjában. Sokan jönnek megszabadulni az ünnepek alatt felszedett kilóktól. A vendégek azt mondják, túl sok volt a karácsonyi bejgli és minél előbb szeretnék visszakapni újra a régi formájukat – mondja Németh Kinga, aki megfigyelte azt is, hogy a hirtelen jött lendület néhány héttel később alábbhagy és felváltja a motiválatlanság.

Éppen ezért fontos szerinte egy jó személyi edző választása, hiszen bizalmi kérdésről van szó. Azt mondja, fontos a tudatosság és rendszeresség, de kellően változatos gyakorlatokkal is el lehet érni, hogy a vendég elfogadja, sőt, megfogadja a szakmai tanácsot. 

A kecskédi edző mottója: a kifogások nem égetnek zsírt!

Németh Kinga a szemléletváltás híve. Szerinte ugyanis nem a hirtelen leadott súlyfeleslegen van a hangsúly, hanem azon, hogy a megtanult változtatásokat hogyan lehet beépíteni az életmódba. A tréner azt szeretné elérni vendégeinél, hogy hétvégén se üljenek a televízió képernyője előtt, hanem sétáljanak egy nagyot a friss és tiszta levegőn.

Szerinte jól bevált módszer lehet az is, hogy a vendégeket szembesíti az elmúlt napok szokásaival, különösen az étrenddel. A kecskédi edző egy viszonylag egyszerű, ám nagyon hatásos képletet hív segítségül – tudtuk meg: papírra íratja, hogy mit ettek és hány alkalommal jutott táplálék a szervezetbe. 

– Azt szoktam javasolni, hogy egymás után váltakozzon az edzések két típusa, az erősítőké és a kardióé. Hölgyek esetében kiemelt a has és a farizom területe, amelyet célirányos edzésekkel szép formában lehet tartani. Az óráimon megemelkedett pulzusszámmal dolgozunk, amit igyekszünk fenntartani és így érhető el leginkább a fogyás – árulta el Kinga, majd hozzátette, hogy állapotfelmérés és a testarányok meghatározása után saját edzéstervet készít vendégeinek.

Mint személyi edző, jól tudja, hogy mindenkinek más-más az anatómiai felépítése, így aztán nem bocsátkozik általánosításokba. Viszont vallja azt is, hogy szemléletváltással centiméterekben megmutatkozó csodákat lehet elérni. Kinga szerint jó alapszabály, hogy nem szabad kiéheztetni a szervezetet, és ennek érdekében napi 4-5 étkezés a javasolt, amelyek során a mennyiségi és a minőségi táplálékok bevitele is nagy hangsúlyt kap. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában