Időpontok

2023.01.15. 18:06

Indul a szelektív hulladékgyűjtés Tatabányán

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közzétette a házhoz menő szelektív-, illetve zöldhulladék-gyűjtésének időpontjait.

Kemma.hu

Csak a szabályosan kirakott hulladékot szállítják el

Forrás: NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

Gyűjtési alkalmanként 3 darab zsák helyezhető ki ingatlanonként. Gallyak, ágak kötegelve, maximum 1 méter hosszúságig és maximum. 5 centiméter átmérőig helyezhetők ki. A januári zöldhulladékgyűjtés során kizárólag a díszítőelemektől, egyéb hulladékoktól mentes fenyőfákat szállítják el, olvashatjuk Tatabánya Facebook oldalán. 

  • Kihelyezhető hulladékok: Műanyag és fém italos karton (PET palack, kozmetikai és tisztítószeres flakon, tejes és gyümölcsleves doboz, fóliák, bevásárló szatyor és zacskó, fém italos és konzervdoboz), papír hulladék (pl. újságpapír, prospektus, kartondoboz).
  • Zöldhulladék gyűjtésbe tartozó anyagok: Az ingatlanoknál keletkező falevél, fűnyesedék, gyom zsákolva. 

Hulladékudvarokkal kapcsolatos tudnivalókért a www.vvhulladekkezelo.hu honlapon érhető el információ. A zöldhulladék és a házhoz menő szelektív hulladék gyűjtésének időpontjait Tatabánya Hulladéknaptárának oldalán tekinthetjük meg

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában