5 hír, 5 híresség

2023.01.29. 20:00

Celebmustra: Pápai Joci gitárt, Esztergályos Patrik kardot villantott

Nem szoktunk le róla: ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Forrás: Instagram, borsonline.hu

Heti celebfigyelőnkbe a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő hegymászó, Suhajda Szilárd, a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci és a börtönbe készülő vagy nem készülő mocsai trombitás, Galambos Lajos került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Kardot rántott az ex-exatlonos

Az Exatlon egyik álompasija, a Pap Dorcival való szakítása után immáron facér Esztergályos Patrik a pástról posztolt Instagram-oldalán. A tatabányai srác szíve azonban így sem szabad, ugyanis különös hely van benne a vívás számára. Patrik 14 évig párbajtőrözött, most pedig a Magyar Vívó Szövetséggel közösen népszerűsíti a sportágat.

Hamarosan találkozunk, hiszen érkeznek a nemzetközi állomások itthon, Magyarországon!

– fogalmaz posztjában.

Az alpinista készül valamire

Hó, hó és még több hó. Valahová nagyon visszavágyik Suhajda Szilárd, volt esztergomi diák. Az alpinista már többször járt a Himalájában, az utóbbi időben pedig egyre többet posztol az Instagramon edzésről, erősítésről. És hóról. Szilárdra bizonyosan egy újabb expedíció vár. Hogy hova készül? Nos, a posztjai alatt felbukkanó hashtagekből minden kiolvasható.

Levegő után kapkod az elítélt trombitás

Lagzi Lajcsinak a rá váró börtönbüntetésen túl, úgy tűnik, komoly egészségügyi problémákkal is szembe kell néznie. A mocsai trombitaművészt újabban fulladásos rohamok gyötrik. Még orvosai sem tudják, mi lehet a baj.

Galambos Lajos valamiféle légzést segítő készüléket kapott. Elmondása szerint olyan súlyos fulladásos rohamai vannak, amik miatt néhány napja a fia mentőt akart hívni hozzá. Lajcsi egy magánkórházban vizsgáltatja ki magát, ám orvosai még nem jutottak eredményre. 

A séta is lehet erős, ha Palikkal csinálod

A tatabányai származású műsorvezető, Palik László ezúttal Dietz Gusztávot faggatta sétatempóra váltva. A sportoló, színész igazán ütős válaszokat adott a Futtában új epizódjában, beszélve gyermekkori traumájáról, egykori függőségéről, szépségkirálynő felesége, Laky Zsuzsi személyiségéről is. Palik László pedig Insta-oldalán mutatott ízelítőt mindebből.

Kedvenc tatai énekesünk dalban mondja el

Nagyot villant otthonában egy szál gitárral a kislámpa fényénél Pápai Joci. A tatai énekes március 11-i nagykoncertjének csinál hírverést Instagram-oldalán. Joci hangja nem okoz csalódást hétköznapi miliőben sem, de az Akvárium Klubban biztosan még nagyobbat szól majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában