Elengedés

2023.01.07. 07:00

Tatai sorselemzőt kérdeztünk 2023-ról - zavargások és nagy változások jönnek

A 2023-as esztendő örömteli változásairól és felmerülő nehézségeiről kérdeztük a tatai Csóka Titániát. A sorselemző a nyugati és a kínai asztrológia előrejelzéseit, valamint a numerológiát, vagyis a számmisztikát vette alapul. Mint fogalmazott, a social media uralta világunkban nem árt elővenni kritikai érzékünket és kiszűrni az álhíreket.

Wágner Zsanett

Csóka Titánia

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

–  Víz jellegű év vár ránk. Az idei esztendő sokkal lágyabb energiájú és sodróbb lesz a tavalyi dinamikához képest – ezzel a jó hírrel szolgálhat Csóka Titánia azoknak, akik rugalmasan tudnak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Aktuális témával indult a beszélgetés. Azt mondja, a Covid és az orosz-ukrán háború után még mindig várnak ránk nehézségek, egészen 2026-ig. Szerinte radikális változásokhoz érkezett el az emberiség, a fogyasztói társadalom helyét egészen más, a tanulás veszi át, amely csak megtapasztalások útján érhető el.

– A befelé fordulás, az alapok rendberakása és az új utak keresése 2023 legnagyobb üzenete, amelyhez önvizsgálatra van szükség  – sorolta Csóka Titánia, aki a világpolitikai előrejelzéseit is megosztotta a Kemma.hu-val.
– A világ újrafelosztása van napirenden. Az idén az agresszió helyett a diplomácia kerül előtérbe, a kommunikáció és a kompromisszumra való készség – mondta a szakember, aki arra is figyelmeztetett, hogy a social media uralta világunkban nem árt elővenni kritikai érzékünket és kiszűrni az álhíreket.

–  Az Amerikai Egyesült Államokban zavargásokra lehet számítani, továbbra is felértékelődik az energiáért való küzdelem, viszont sokkal több alternatív megoldás születik a problémára.

Körforgás 
– Az idei évben elengedjük a minket nem építő dolgokat. A tatai sorselemző szerint lehet szó alváshiányról, alkohol- vagy cigarettafüggőségről. Az egészségügyi helyzetről elmondta, 2023-ban érzékenyebb lehet az idegrendszer, de jelentkezhetnek szervi problémák a máj és a vese tájékán is, valamint az epehólyag területén és a nyirokrendszerben. Egyre empatikusabbak leszünk és támogatóbbakká válunk. További jó hír, hogy a pozitív gondolatok és jótettek nagyon hamar visszatérnek hozzánk. Minőségibb emberi kapcsolatok születnek, miután sikerült lezárni a múltat.

A személyes sorsokban érzelmi kibillenések, túlreagálások és félreértések várhatóak, felerősödik az adott szó hitele és a komfortzóna elhagyása. A lakásunk átrendezésére, tanulásra, alkotói tevékenységre és kreativitásra kiválóan alkalmas az időszak.

– Egyre fontosabb lesz az egészségtudatosság és az alternatív gyógymódok használata. Felerősödnek bizonyos egészségügyi problémák, ami az önpusztító szokások elhagyását vonja maguk után – zárta szavait  Csóka Titánia.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában