Változás

2022.12.08. 17:31

Másképp ügyelnek majd a patikák Tatabányán

Nagy változások lépnek fel a tatabányai gyógyszertárak ügyeleti rendjében jövő év elejétől.

Sz.D.K.

Forrás: Facebook/Levendula Gyógyszertár

Az elmúlt években a Levendula Gyógyszertárban szolgálták ki azokat a vásárlókat, akiknek a nyitvatartási időn túl volt szüksége gyógyszerre. Január 2-tól azonban elszórtan, a város különböző pontjain lesz erre lehetősége a helybélieknek.

Fekete Ildikótól, a tatabányai Levendula Gyógyszertár vezetőjétől megtudtuk, hogy az említett naptól kezdve a megyeszékhelyen összesen 17 patika fog különböző napokon ügyelni, amelyről időben tájékoztatni fogják majd a lakosságot. Mint kiderült, erre azért van szükség, mert a legnépszerűbb patikában kevés a gyógyszerész, így nem tudják megoldani a folyamatos ügyeleti rendet. Január 2-án a Felsőgallai, Megváltó Gyógyszertárban fogadják majd ügyeleti időben vásárlókat.

Bár hivatalos tájékoztatást eddig csak az érintett patikák kaptak, mégis sokat meglepett az ügyeleti rend megváltoztatása. Információink szerint ennek oka az, hogy sokaknak korlátozott a lehetősége arra, hogy a város távolabbi pontjaira elutazzanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában