Megáll az ész!

2022.12.02. 15:35

Ízirájder az M1-esen: videón a férfi, aki robogóval szerencsétlenkedett az autópályán

Az M1-es autópályán november közepén robogóval közlekedő úriember pont annyira érezhette magát keménynek, mint Csoki az Üvegtigris című filmben.

Kemma.hu

Forrás: MKIF Zrt./Facebook

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közösségi oldalán osztotta meg a nagyközönséggel azt a videót, amelyen egy robogós látható, amint az M1-es autópályán közlekedik szabálytalanul és nem kicsit életveszélyesen. A felvételt november közepén rögzítették az útkezelő kamerái.

Mint írják, a MKIF Zrt. munkatársai sövényvágás közben észlelték, hogy az üzemi sávban egy robogós tart a pihenő felé lassan, de biztosan. A szokatlan eseményről a társaság dolgozói tájékoztatták a rendőrséget is.

Mint az a videóban is látható, a motoros később irányt is változtat: behajt egy pihenőbe, majd pár perc múlva feltűnik a túloldali pihenő kihajtójában, hogy onnan a gyorsító sávban folytassa vakmerő útját, visszafelé.

A robogós végül a tatabányai lehajtónál elhagyta el az autópályát. Mint azt a MKIF Zrt. írja, nem tudni, hogy a segédmotoros mennyivel haladt, az azonban bizonyos, hogy kevesebbel, mint amennyivel autópályán szokás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában