Ügyeletben

2022.12.29. 07:34

Ha a durrogtatások miatt eltűnik a kedvenced, őket hívhatod a Bakonyalján

Ügyeletet tartanak az állatvédők a kisbéri járásban szilveszterkor és újév napján. Ha eltűnik kedvenced vagy ismeretlen állatot találsz, őket hívhatod.

G. D. V.

Forrás: Shutterstock

Közeleg a szilveszter és az újév első napja. Számunkra ez a szórakozás időszaka, azonban kisállatainknak maga lehet a pokol a petárdák és a tűzijáték zaja miatt. A bakonyszombathelyi Tamzsi kutyaiskola ezért a közösségi oldalán kér minden gazdit, hogy felelős állattartóként igyekezzenek kutyáikat és  macskáikat biztonságban tudni.

Hiszen ami az embernek egy szórakozással teli éjszaka, az egy állat halálát is okozhatja. Az Életet az állatoknak Egyesület és a Tamzsi Kutyaiskola szilveszterkor és újév napján ügyeletet tartanak.

  • Bakonyszombathely, Bakonybánk, Ácsteszér és Réde községekben Molnár Tamás és Molnár-Temesi Zsuzsanna lesznek ügyeletben, akiket a +36 30 954 66 46 telefonszámon lehet majd elérni. 
  • Kisbér, Ászár, Vérteskethely, Ete és Császár területein Kun Zoltán a +36 30 194 75 35 telefonszámon lesz elérhető. 
  • Bársonyoson és Keréktelekin Golub levente ad ügyeletet a +36 70 364 95 06 telefonszámon. 
  • Aka, Bakonysárkány, Csatka és Súr településeken pedig Oláh János és Hullám Annamária a +36 30 820 36 49 és a +36 20 997 60 39 telefonszámon várja a hívásokat.  

Amennyiben eltűnik kedvenced, vagy ismeretlen állatot látsz, találsz, keresd őket bizalommal. De amíg nem érnek ki a helyszínre, lehetőleg maradj a talált állattal, vigyázz rá!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában