Adomány

2022.12.25. 12:24

A Monoszkóp bulizó mikulásai 230 ezret gyűjtöttek a tatabányai lánglovagoknak

A tatai romkocsma majd' negyedmillió forintot bulizott össze a Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Monoszkóp Kultúrbisztró és Művészeti Galéria

Tata kedvenc romkocsmájában december 10-én jótékony célért bulizhattak a kikapcsolódni vágyók. A Monoszkópban a mikulásnapi jótékonysági mulatság szervezői elhatározták, hogy a szórakozásból származó bevételt a Tatabányai Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek ajánlják fel. Külön belépőt nem szedtek, önkéntes alapon lehet adakozni a nemes ügy érdekében.

A buliban a jó hangulatot a a tatai Apuzárási Pánik, a SugarDaddiz és a Sokan Mások pop-rock zenekarok biztosították. Varga Tamásék a jótékonysági mulatságon 230 ezer forintot buliztak össze az önkéntes lánglovagoknak. A monoszkópos fiúk már át is adták az összegyűjtött pénzt a tűzoltóknak.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a kultúrbisztrónak nem ez volt az első ilyen akciója, tavaly a srácok szintén rendeztek jótékonysági bulit, amelynek a bevételét a Tatai Mentőállomás részére ajánlották fel. Akkor 257 ezer forintot buliztak össze a Monoszkópban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában