Adni jó!

2022.12.09. 12:29

A Kőrösibe érkezett a RáHangoló jótékonysági Csillagszóró akciója (képek)

A produkció mellé állt A Vértes Agorája is, így még több ajándékkal érkezhetett a gyerekekhez a Csillagszóró.

S.G.

Örültek a gyerekek az ajándékoknak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár

A RáHangoló Csillagszóró produkció mellé állt a zeneiskola és az Agora is, így három nagy doboz könyvvel sikerült meglepni a kertvárosi Kőrösi Csoma Sándor Általános iskola tanulóit. Ocskai Gabriella, a RáHangoló produkció főszerkesztője és Gábor Ágota, az Agora munkatársa nyújtotta át a gyerekeknek az ajándékokat.

Surin Gabriella intézményvezető helyettes elmondta: csaknem száznegyven gyermek jár az intézménybe. Kisebb létszámú osztályokban tanulnak, sokan hátrányos helyzetűek, sajátos nevelési igényűek. Éppen ezért is helyeznek nagyobb hangsúlyt az ünnepi készülődésre. Ezt szolgálja az aulában gyönyörűen feldíszített fenyő, valamint az adventi koszorú, amelyen hétfőnként meggyújtanak egy-egy gyertyát, s minden osztály készül egy kis műsorral.

December 6-án a megyei könyvtárban jártak az alsósok, és hamarosan a diákszínpad érkezik hozzájuk és tart előadást, s december 21-én tartják a közös karácsonyi ünnepséget az iskolában. A Csillagszóró akció keretében szombaton délelőtt a Léleksegítő Alapítvány Kék Madár és kamasz klubjának tagjait látják vendégül a zeneiskolában.

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában