Megérzés

2022.11.28. 06:34

Videón a mázli: zöld lámpánál állt meg, így kerülte el a balesetet a tatabányai sofőr

Néha érdemes hallgatnunk a megérzéseinkre. Különösen akkor, amikor mások nem törődnek azzal, hogy nekik piros a lámpa.

Kemma.hu

Forrás: Oláh Károly

November 26-án, szombaton kora délután készült az a felvétel, amin olvasónk fedélzeti kamerája kis híján egy balesetet rögzített. Az, hogy a képsorokon nem ez látszik, csak az ő megérzésének vagy mázlijának köszönhető.

A felvételen tisztán látszik, hogy Oláh Károly, a kamerás autó sofőrje Tatabányán, a Károlyi Mihály utca irányából érkezik a kormányhivatalnál lévő kereszteződésbe. A lámpa neki zöldet mutat, a jobbról a Károlyira kanyarodó autók – ekkor még – állnak, ő azonban a szabad jelzés ellenére fékez és megáll. Autója és az ő testi épsége pedig éppen ezen az indokolatlannak tűnő döntésen múlt.

A következő pillanatban az egyik álló autó nagy lendületet véve indul meg a Szent Borbála út felől a Károlyi Mihály utca felé, és a manőverrel nem marad egyedül: követője is akad, a sorban második autó ugyanis vele tart. Az óvatos vagy – ki-ki maga döntse el – mázlista sofőr csak ekkor indul el és kanyarodik az Összekötő út irányába. Épségben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában