Projekt

2022.11.01. 08:00

Újabb negyedmilliárdot meghaladó fejlesztés a tatabányai kórházban

A tatabányai kórházat érintő legújabb fejlesztési projekt értelmében mintegy 280 millió forintból fejlesztik és korszerűsítik a járóbeteg szakellátást.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Szent Borbála Kórház

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán, sajtóközleményben adott tájékoztatást az intézmény járóbeteg szakellátó szolgáltatások fejlesztéséről. Mint kiderült, a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával 2023. május 31.-ig valósulnak meg a fejlesztések.

A pályázat magába foglalja:

  • 7 szakrendelő (neurológia, gasztroenterológia, urológia, kardiológia, gyermek, szájsebészet, onkológia) gép és műszerfejlesztését
  • B épület második emeletének korszerűsítését
  • egészségügyi és egyéb mobíliák beszerzését

A 280 millió forintos beruházás célja, hogy a 7 szakrendelő tevékenységeinek fokozatos fejlesztésével, a betegek érdekeinek állandó szem előtt tartásával, a lehető legmagasabb szintű ellátást biztosítsák és a betegek elégedettségét növeljék. A projekt a kórházi ellátásokat kiváltó, lerövidítő szolgáltatások megas színvonalú biztosítására alkalmas járóbeteg szakellátási infrastruktúra megteremtésére törekszik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában