Jótékonyság

2022.11.06. 17:00

Rnengeteg pénz gyűlt össze a gesztesi faluháznak

Százhatvanan váltottak jegyet a faluházba meghirdetett zenés rendezvényre, amelynek bevétele jótékony célt szolgált. A faluház további működését lehetett támogatni, cserébe értékes dallamokkal gazdagodott az érkező.

W. Zs.

Sokan fogtak össze a gesztesi faluházért

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. Zs.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, jótékonysági programot szerveztek Várgesztesen, így segítendő a faluház működését. Az első hírekhez képest pedig sokkal több pénz gyűlt össze végül.
– A faluház egy közkedvelt hely, és mindannyiunk érdeke, hogy az itt megtartott rendezvények zökkenőmentesek legyenek – ezt már Rising Károlyné polgármestertől tudtuk meg, aki szerint az összegyűlt összeg fedezi majd a kötelező felülvizsgálatokat és javításokat, valamint a bevétel a közeljövőt érintő takarékossági szempontok miatt is fontos. A településvezető szerint messze meghaladta a terveket, hogy a belépőkből és a támogatói jegyekből 800 ezer forint gyűlt össze.

A hangulatfelelősök díjmentesen vállalták a fellépést. A Rock Fashion mellett lemezlovas is szórakoztatta a nagyérdeműt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában