Összefogás

2022.11.02. 11:32

Önkéntesek kezei szépítették meg Tatán a Gesztenyefasort

A hősszúhétvége ellenére is sokan fogtak gereblyét és söprűt és segítettek megszépíteni Tatát.

Goletz-Deák Viktória

Forrás: Facebook/Önkéntesség Tatán és környékén

Az Önkéntesség Tatán és Környákén Egyesület legújabb akciójában a Gesztenye fasor környékét szemelte ki, hogy megtisztítsa és rendbe tegye az ottlakok legnagyobb örömére. A lelkes résztvevők összegereblyézték a lehullott faleveleket, megnyírták a bokrokat, gallyakat szedtek és gazoltak. A szükséges eszközöket az egyesület biztosította, a jókedvet a résztvevők hozták magukkal. A teli zsákokat most is a tatai Városgazda szállította el.

Mint arról korábban beszámoltunk: az Önkéntesség Tatán és Környékén civil csoport 2020 januárjában alakult. Gönczi Mihály pár barátjával közösen álmodta meg a kezdeményezést, hogy segíthessék a térségükben élőket ápolják, szépítsék a környezetüket. A csapatnak hamar híre ment és az első évben további tagok csatlakoztak hozzájuk. Sőt, 2021 elején már hivatalos formába is tudták önteni a tevékenységeiket. Az akkor már 12 fősre duzzadt társaság megalakította az Önkéntesség Tatáért Egyesületet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában