Közmeghallgatás

2022.11.28. 15:23

Nehéz évre számítanak Dorogon

A jövő komoly megpróbáltatásokat tartogat számunkra – jelentette ki dr. Tittmann János polgármester a városházán megtartott közmeghallgatáson, utalva a következő év bizonytalanságaira.

W. P.

Forrás: Facebook/Dorog Város Önkormányzata

A fórum hagyományosan az idei évi események, fejlesztések, történések összefoglalásával kezdődött. Megújult a Dr. Mosonyi Albert Gondozási Központi előtti utca, a Wesselényi Miklós utcai lakótelep belső úthálózata, fejlesztették az Esztergomi út menti zöldfelületet, fákat ültettek a Mária utcában, átadták a biciklis ügyességi pályát és a Vándor Wech Közösségi Házat.

Dr. Tittmann János ismertette, hogy október elején a drasztikusan emelkedett távhőszolgáltatási díj miatt több intézkedésről döntöttek. Véleménye szerint minden eszközzel meg kell előzni az önkormányzat eladósodását. Megköszönte a térség polgármestereinek, dr. Kancz Csaba megyei főispánnak, Horváth Szeder Gábornak, az Esztergomi Járási Hivatal vezetőjének és Erős Gábor országgyűlési képviselőnek a segítségét, hogy összefogás révén nyitva maradhat a dorogi kormányablak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában