Segítség

2022.11.23. 11:51

Mozgásfejlesztő eszközöket kapott a tatabányai Benedek Elek Óvoda (fotók)

Több mint tíz éve támogatja a Kéz a kézben program keretében a Beckton Dickinson Kft. a megyeközpontban működő Benedek Elek Óvodát.

Sugár Gabi

Az felújítás alatt álló intézmény helyett ezúttal a volt Péch Antal Szakközépiskola épületében szerveztek sajtótájékoztatót és bemutatót az idei egymillió forintos felajánlásból vásárolt eszközökről.

Fátrai Zsuzsanna intézményvezető kiemelte: kiváló a kapcsolatuk a támogatóval, s a segítségüknek köszönhetően az elmúlt időszakban nagyon sok hiánypótló fejlesztés valósulhatott meg. Kicserélték az ebédlő csempéjét, a bútorokat, a csoportok új székeket, asztalokat kaptak, égető kemencét vásároltak, majd hangtálakat, s ezúttal mozgásfejlesztő eszközökkel gazdagodott a csaknem kétszáz gyerek ellátásáról gondoskodó intézmény.

A Beckton Dickinson Kft. HR igazgatója, Sas Andrea, valamint két munkatársa, Lizanecz Kitti és Székely Zsuzsanna is részt vett a rendezvényen, ahol egy csésze forró tea mellett a Katica csoport bemutatója melegítette át a résztvevők szívét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában