Átalakítás

2022.11.30. 20:57

Megújult Esztergom honlapja

Megújult az első magyar város honlapja. Ez vélhetően annak az új periódusnak az online folyománya, hogy a település immár a megyei jogú városok közé került.

Pöltl Oxi Zoltán

A bazilikában ér véget az idei ökumenikus imahét Esztergomban

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A honlapon korábban a fő témákat adó fejlécen az esztergomiaknak, a máshonnan ide érkezőknek és a gazdasági szereplőknek kínáltak alapvető információkat. A megújult városi portál tulajdonképpen színében, külső elemeiben nem változott, ugyanakkor nagyobb hangsúlyt kapott a megyei jogú város számos kiemelt feladata, eleme és a turisztikai tájékoztatásra is nagyobb hangsúlyt fektettek.

A Dunakanyar fővárosa imidzsjelző kiegészült a Magyarország első városa kifejezéssel, utalva arra, hogy Esztergomban a magyar történelem eddig eltelt több, mint ezer évének szinte minden időszakának lenyomatával, történelmi emlékével lehet találkozni. 

Az esztergom.hu oldalon a legnagyobb változás a fejlécen történt, itt (balról-jobbra haladva) a Városunk rovat szolgálja ki az idegenforgalmat, benne foglalva az egyházi, történelmi és egyéb fontos látnivalókat, turisztikai célpontokat, közlekedést, programokat, szolgálatatásokat. A Hírek szekcióban az aktuális információk, események, felhívások hírei találhatók.

A többi rovatnál a polgármesteri hivatal és a városi intézmények működéséről kaphat információt az érdeklődő, illetve ugyanitt sorakozik az önkormányzat működéséről tájékoztató rész is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában