Adományt kaptak

2022.11.15. 15:02

Kipakoltak és már a jövőt tervezték a nyergesi segítők

A segítő szállítmánnyal gyógyászati segédeszközök, takarók, tartós élelmiszerek, ruhaneműk, játékok érkeztek a Baden-Württemberg tartományban élő régi barátoktól.

F. K.

Nagy örömet szereztek az adományokkal

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fenyvesi Károly

A németországi testvértelepülésről, Karlsdorf-Neuthardból jótékonysági adomány érkezett, a Magyar Vöröskereszt Nyergesújfalu Város Területi Szervezete és a szintén helyi Szent Mihály Idősgondozási Központ tevékenységének támogatására. Az immár harminckilencedik segítő szállítmánnyal ezúttal többek közt gyógyászati segédeszközök, takarók, tartós élelmiszerek, ruhaneműk, játékok érkeztek a Baden-Württemberg tartományban élő régi barátoktól.

Az akció három előkészítője, a teherautós út szervezője, kivitelezője Uwe Heneka gépkocsivezető, illetve Roland Weschenfelder és Andreas Weschenfelder volt. A szállítmány kipakolásában ezúttal is segédkezett a Vasáros Lajos vezetésével működő helyi tűzoltóegyesület több tagja.

A folytatásban az önkéntesek egy gyors városnéző sétát követően a vendégeknek megmutatták a szertárukat, majd fővárosi városnézés szerepelt a programban. A rövid időben azért jutott idő hasznos beszélgetésekre, például a kapcsolatok további tervezésére is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában