Adomány

2022.11.16. 20:43

Két cég közösen támogatja a tatabányai kórház gyermekosztályát

A Sanmina és az Éltex jóvoltából pontosan ellenőrizhetik a kis betegek oxigénszintjét.

M. K.

Forrás: beküldött

Sanmina rendszeresen támogatja a tatabányai intézményeket. Elsősorban a gyerekek és a fiatalok lehetőségeinek és körülményeinek javítására fókuszálnak, tipikusan az oktatási intézményeket, óvodákat, iskolákat, középiskolákat és a sportlétesítményeket támogatják.

- A Sanmina az Éltex Kft-vel közösen folyamatosan azon dolgozik, hogy a hulladékok csaknem 100 százalékát újrahasznosítsák Tatabányán, így minimalizálni lehet a gyár működése következtében keletkező hulladékok környezeti hatását - mondta dr. Hoffmann Károly, a Sanmina ügyvezetője. 

– Legújabb közös akciónk keretében egymillió forint adományban részesítettük a megyeszékhely Szent Borbála Kórházának Gyermekosztályát.

Két cég támogatja a tatabányai kórház gyermekosztályát
Az adomány a legkisebb betegeket segíti

Megtudtuk, hogy a támogatásból a gyermekosztály pulse oximeter berendezéseket vásárol, így majd pontosan tudják ellenőrizni a kis betegek vérének oxigénszinjét, ami különösen fontos indikátor különböző fertőzések esetében. A napokban megtartott átadáson jelen volt Vass Zoltán, az  Éltex ügyvezetője, Horn Hajnalka főnővér, dr. Komáromi Margit, az osztályvezető főorvos helyettese, dr. Hoffmann Károly, valamint dr. Kanász Gábor Imre, a Szent Borbála Kórház főigazgatója.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában