Kedvenc kedvenceink

2022.11.16. 10:05

Keressük Komárom-Esztergom megye legkedvencebb kiskedvencét

Közhely, de igaz: a kutya az ember legjobb barátja. Meg a macska. Vagy a nyúl, esetleg egy hal, egy törpe sün, vagy egy papagáj. Netán egy csincsilla. Ne feledkezzünk meg a leguánokról sem, sőt, pókok is jöhetnek. Keressük Komárom-Esztergom megye kedvenc kedvenceit, a nevezők egy nemes ügyet is támogathatnak.

Kemma.hu

Hagyományteremtő szándékkal új kampányt indít a Kemma.hu: keressük Komárom-Esztergom megye legfotogénebb házikedvenceit. Nevezze kisállatát fotópályázatunkra és nyerjen! A Kedvenc kedvenceink elnevezésű versenyre bármilyen háziállat fotójával be lehet nevezni, legyen az kutya, macska, hörcsög vagy mókus, a lényeg, hogy hű és szeretett társa legyen gazdájának a mindennapokban.

Legyen az Ön kedvence mindenki kedvence! A legtöbb voksot kapó kiskedvenc gazdája a dicsőségen túl 20, 30, vagy 50 ezer forint értékű állateledel-utalvánnyal gazdagodik.

A gazdi nevezésével egy nemes célt is támogathat: hozzásegíthet egy helyi menhelyet ahhoz, hogy 100 ezer forint értékű állateledel-utalványban részesüljön.

Részletek és nevezés: kemma.hu/kedvenckedvenceink

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában