A felnőttlét kapujában

2022.11.19. 20:51

Képeken a végzősök ünnepe: szalagot kaptak, keringőt táncoltak az Árpád diákjai

A gimnázium tizenkettedikes diákjainak osztályfőnöke november 19-én, szombaton feltűzte az iskola zöld szalagját a felnőttlét kapujában álló végzősök ünneplő ruhájára. Az esemény fénypontja mégis a keringő volt.

Sugár Gabi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A Földi Imre Sportcsarnok bejáratánál már az ünnepi program előtt egy órával sorakoztak a szülők, hozzátartozók, családtagok, hogy tanúi lehessenek a nagy pillanatnak. A Tatabányai Árpád Gimnázium eseményére nem csak a program főszereplői, a végzős osztályok diákjai öltöztek ünneplőbe, de a csarnok is a nagy naphoz méltó fényben ragyogott.

A szalagavatón egy hat és három négy évfolyamos osztály tanulói, összesen csaknem 130 diák sorakozott fel osztályfőnökeikkel együtt, hogy meghallgassák a köszöntőket. A végzősöket Tara Andrea, a 12/A osztály osztályfőnöke búcsúztatta. A szertartásról szólt, a szalagavatóról, amely a felnőtté válás kapujában az egyik legfontosabb pillanat.

Az Árpád zöld szalagját az osztályfőnökök tűzték fel, majd az énekkar előadása után a végzősök is elköszöntek, végül pedig az „ünnepeltek” tanúi lehettek gimnazista éveik képes beszámolójának.

A nagy esemény fénypontja a keringő volt. Szinte az összes diák a parkettre léphetett a négy zeneszám alatt, ahol a lányok ragyogó kiegészítőkkel, gyönyörű hajjal és hófehér ruhában, míg a fiúk elegáns öltönyökben táncoltak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában