Ünnepre hangolva

2022.11.28. 12:56

Karácsonyi díszbe öltözött a nyergesi tűzoltóautó (fotók)

Mozgalmasak voltak a városi önkéntes tűzoltó egyesület elmúlt napjai is.

F. K.

Forrás: Facebook/Nyerges ÖTE

A Nyergesújfalu Önkéntes Tűzoltó Egyesület Facebook-oldalán számolt be a legutóbbi történésekről. Például a csapat képviselői ott voltak a települési katasztrófavédelmi csoportok dömösi minősítő gyakorlatán. A szomszédos Mogyorósbánya képviseletében nemzeti minősítő oklevelet vehettek át. Egészen más jellegű esemény keretében, a városi Szent Mihály Idősgondozási Központban élőket egy teát és kávét remek ütemben sokat főzni tudó masinával ajándékozták meg. Egy újabb körben az önkéntesek ünnepi díszbe öltöztették fontos, a településen már legendássá vált munkaeszközüket, Flóriánt. 

A még mindig fürge, jól karbantartott tűzoltóautó a városi adventnyitó ünnepségen újra sok érdeklődőt vonzott a jármű kormánya mögé álló helyzetben is. Háttérmunkaként az önkéntesek ismét rendbe tették a az Ady Endre Művelődési Központtal szemközti bázisukat, a Tűzfészket és környékét. A csapat szombaton 15 órától pályázati eredmény kihirdetésével is színesített, jótékonyság sütivásárra várja az érdeklődőket a Kernstok-villa udvarán. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában