Program

2022.11.30. 17:00

Játéknap volt a nyergesi szaléziaknál

Ngujen Hai Ly Jakab atya vezetésével nagyszerű hangulatú játéknapon vehettek részt 7–14 éves gyerekek a Zafféry Károly Szalézi Középiskola oratóriumában.

 Szeretetből, ne kényszerből volt a találkozó mottója, a gondolatkört együtt bontották ki a megjelentekkel a szalézi szerzetesek fiatal segítői, az animátorok. Kiinduló helyzetként a nagyon aggódó bohóchal, Pizsi egy doktorhallal indul fia megkeresésére. Útja során megtanulja a kockázatvállalás jelentőségét.

A Szaleziak.hu híre szerint nyitányként a gyerekek térképnyomokat szerezhettek játékok során, hogy segíteni tudják a keresőket. Rövid pihenők során különböző műhelyekben vehettek részt, majd a délutáni folytatásban újra versenyen mutathatták meg ügyességüket a csapatok. A fiatalok lelkesedése és tudása ezúttal is nyerő volt, meglett Pizsi fia. A játék részvevői sokat tanulhattak a szülői szeretetről. A játéknap zárásaként sütivásárt rendeztek az oratórium javára, melyre örömmel fogadták a sütemény felajánlásokat és az adományokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában