Hagyomány

2022.11.27. 09:00

Éves ünnepségét tartotta a tatai Honvéd Bajtársi Klub

Idén is megrendezte kerek évfordulós köszöntő ünnepségét a Honvéd Bajtársi Klub. A 175 tagú közösség nevében Sárközi József, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke köszöntötte fel azt a 19 klubtagot, akik idén ünneplik a 90., a 85., a 80., a 75., vagy a 70. születésnapjukat.

G. D. V.

A klub mozgalmas évet zár ebben az esztendőben. A koronavírus járvány nehéz időszaka után többek között végre újra megrendezhették klubdélutánjaikat, megemlékeztek nemzeti ünnepeinkről és részt vettek a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének „Nemzedékek éve” elnevezésű programjában is, a Vaszary Iskola diákjaival Felvidékre, míg a Fazekas Iskolásokkal Pákozdra kirándultak. 2022-ben kiemelt programjuk volt az a március 15. alkalmából rendezett megemlékezésük, melyen a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekarral, a Vaszary Iskola diákjaival és az Őszirózsa Dalkörrel együtt ünnepeltek. 2023-ra újabb kirándulásokat szerveznek többek között Lakitelekre, és készülnek a Don-urivi áttörés 80 évfordulójára is. Az eseményről a tata.hu számolt be. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában