Nyomravezetői díj

2022.11.07. 13:39

Elege lett a rongálókból Tokodaltárónak: 200 ezret érnek a Gete-hegyi fúriák

Nyomravezetői díjat ajánl fel az tokodaltárói önkormányzat, annak aki segít elkapni a rongálókat.

G. D. V.

A tokodaltárói képviselő-testület a Gete-hegy és környékét helyi jelentőségű természetvédelmi területté nyilvánította, hogy megvédje a település természeti értékeit. A természetvédelmi területre engedély nélkül gépjárművel, motorkerékpárral tilos behajtani, melyre az önkormányzat táblák kihelyezésével hívja fel a figyelmet. Sajnos a kihelyezett táblákat ismeretlen személyek folyamatosan megrongálják.

Az okozott kár értéke, mint Facebook-oldalukon írják, meghaladja az 50 ezer forintot, ezért a rongálás bűncselekménynek minősül. Az önkormányzat ismeretlen személy ellen feljelentést is tett a rendőrségen, emellett a nyomozás előmozdítása érdekében 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel  annak, aki a cselekmény elkövetőjéről érdemi, bizonyító erővel szolgáló információval rendelkezik.

Emellett mindenkit arra kérnek, hogy tartsa tiszteletben a képviselő-testület természetvédelmi területre vonatkozó döntését, és óvják, védjék együtt Tokodaltáró természeti értékeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában