Eltűnt jószág

2022.11.14. 15:10

Egész Bakonyalja Lindát keresi, nagyon aggódnak az 5 éves kecskéért

Lindát már a polgárőrök is keresték, de még nem akadtak a nyomára. A nyomravezető jutalmat is kap az aggódó bársonyosi gazdától.

Kemma.hu

Különös kecskeeltűnésről értesült szerkesztőségünk. Vaderna Annamária, az állat gazdája arról számolt be portálunknak, hogy kedvenc kecskéje Linda, Bársonyos Öreghegyről, a házuk udvarából tűnt el gyanús körülmények között még november 11-én, Márton napon. 

Az aggódó gazdától megtudtuk, hogy kerítésük nem volt megrongálva. Linda nagyon kezes és egyedül nem szökik ki. Az ominózus napon lovuk közelében tartózkodott. A család többi kecskéje és a ló is az udvarban él. Az 5 éves állat szürke színű és nincs szarva. Különös képessége, hogy rengeteg tejet ad, ezért is nagy kedvenc.

Forrás: Beküldött

Lindát utoljára Bársonyos és Bakonyszombathely közötti útszakaszon látták. A bársonyosi és bakonyszombathelyi polgárőrség is kereste már az állatot, de mint megtudtuk, nem jártak sikerrel. Annamária hozzátette, hogy a jószág több mint 48 órája nem volt megfejve, ezért fennáll a tőgygyullás veszélye. A megtalálónak, nyomravezetőnek jutalmat ajánl fel. Ha valaki befogadta Lindát, vagy látta, akkor jelezze a 06/70-268-0284-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában