Fennmaradás

2022.11.16. 14:04

Átvállalja két tatai posta megnövekedett költségét az önkormányzat

Átvállalná a megnövekedett költségeit a két tatai kispostának az önkormányzat. Ezzel szeretnék megakadályozni, hogy a Magyar Posta bezárja azokat.

G. D. V.

– A Magyar Posta levéllel fordult az önkormányzatokhoz, és így Tata városához is, amelyben arról tájékoztatott, hogy az energiaárak növekedése miatt két kispostát is bezár Tatán ideiglenesen. A vezetői értekezleten ezt a témát is megtárgyalva úgy döntöttünk, hogy a postának felajánljuk, hogy mivel az egyik épületet a Gesztenye fasoron található épületet az önkormányzattól bérli, a jövőben a bérlemény után járó bérleti díjat elengedjük - mondta Michl József polgármester, aki hozzátette: és a másik kispostával együtt, a Deák Ferenc téri kispostának energiaköltségével együtt a megnövekedett energiaszámla különbözetét az önkormányzat átvállalja.

– Tehát amit eddig kellett fizetnie a postának, továbbra sem kell egy fillérrel többet fizetni ezeknek a kispostáknak az üzemeltetéséért, sőt, a Gesztenye fasori kisposta épületének a bérleti díját is elengedjük - mondta Michl József polgármester videóposztjában.

Mint korábban megírtuk, Komáromban is megmarad két, az eredeti tervek szerint bezárásra ítélt post. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában