Köszöntés

2022.11.07. 17:26

A szépkorúak kapták a főszerepet Hántán

A közelmúltban tartotta Kisbér városa az Idősek Napi ünnepségét Hántán, a Skrihár József Művelődési Házban.

Szász Dalma Kitti

Forrás: Facebook/Kisbéri Polgármesteri Hivatal

Kisbér Város Önkormányzata nevében Sinkovicz Zoltán polgármester köszöntötte a szépkorúakat, aki hosszú boldog idős kort és sok egészségben eltöltött évet kívánt valamennyi hántai idős embernek, majd a hántai óvodások kedveskedtek egy kis előadással a megjelent ünnepelteknek Pisuth Tímea és Gábris Gréta felkészítésében. Az ünnepség folytatásaként a hagyományoknak megfelelően a településvezető és Spiegelhalter Ákos képviselő köszöntötte a megjelentek közül a legidősebb hölgyet, és a legidősebb urat, a 93 éves Zsargó Lászlónét, Marika nénit, és a 82 éves Szalai Lászlót. 

Ezt követően Tihanyi Dániel fergeteges előadásában közismert és saját dalokat hallgathattak az idősek, majd a hántai Nagy Józsefné egy Várnai Zseni verssel köszöntötte a megjelenteket, és a jelenlévő szépkorúak nevében megköszönte az önkormányzatnak, a fellépőknek, a rendezvény szervezőinek, segítőinek, hogy ebben az évben is gondoltak a hántai idősekre – adta hírül közösségi oldalán a hivatal. Az ízletes vacsoráról idén is  Elekes Tamásné és csapata gondoskodott, melynek kihordásában a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár dolgozói és a képviselő-testület tagjai segítettek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában