Jótékonyság

2022.11.29. 18:34

A RáHangoló produkció, jótékonysági Csillagszóró akciót hirdetett

Dallal, mesével érkeztek a művészeti iskola tanárai a Rét és Mésztelep utcai óvodába.

Sugár Gabi

Ocskai Gabriella (jobbra) és Simó Anna a fuvola jellemzőit ismertette a gyerekekkel

Forrás: 24 Óra

Fotó: Sugár Gabi

A RáHangoló a Cifra palota című saját produkcióval lepte meg a Rét és Mésztelep utcai óvoda gyermekeit. Ocskai Gabriella, a produkció főszerkesztője és a Tatabányai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai. 

Weisz Péter (cselló), Weiszné Romhányi Krisztina (brácsa), Laskay Zsoltné (hegedű), valamint Simó Anna (fuvola) közreműködésével izgulhatták végig a csöppségek, hogy a Botfülű Sárkány miként lopta el a partitúrát a Zene Birodalmából, s miként szerezték azt vissza. Az előadás végén az adventi koszorú gyertyáját is meggyújtották.

Ocskai Gabriella elmondta: jótékonysági akcióval is készült a RáHangoló produkció. Mesekönyveket gyűjtenek, s azokat főként a rászorulóknak és különlegességgel élőknek ajándékozzák. Ezúttal is több mesekönyvvel érkeztek.

Legközelebb, december 9-én, pénteken a Kőrösi általános iskolában mutatják be A brémai muzsikusok című darabot, majd másnap délelőtt a Léleksegítő Alapítvány Kék Madár és kamasz klubjának tagjait látják vendégül a zeneiskolában. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában