Évforduló

2022.10.14. 11:32

Taroltak a Mikes diákjai a tatabányai iskolások versenyén

A Tatabányai Városi Diák és Ifjúsági Önkormányzat (VDÖK) a város fennállásának 75. évfordulója alkalmából középiskolások számára több fordulós csapatversenyt hirdetett. A díjátadót a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban tartották.

Sugár Gabi

Tatabánya várossá nyilvánításának 75. évfordulója alkalmából szervezték a versenyt

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. P.

A bevezetőben elhangzott: tíz csapat mérte össze tudását. A TSZC Mikes Kelemen Technikum és Szakgimnáziumból a Dinó cicák, és az Elme idomárok; a Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskolából a Barnabás angyalai, és az Ütőskombó; a Fellner Jakab Technikum és Szakképző Iskolából a Boldog 6, Hős hatos, valamint a Pokol angyalai; a Tatabányai Árpád Gimnáziumból a Forró vizet a kopaszra elnevezésű csapat és a Szent Margit Gimnázium és Általános Iskolából a Sára és a színes majmok, valamint a GANG.

Az eseményen köszöntőt mondott Németh Lilien diákpolgármester, a csapatokat pedig Tolnai Kristóf, a zsűri elnöke értékelte. A versenyzők három fordulóban különböző feladatokat kaptak, majd a VDÖK tagságából álló zsűri értékelte a beküldött megoldásokat és pontozás alapján választotta ki a győzteseket. Első helyen végzett a Dinó cicák csapata (Mikes), második lett az Elme idomárok (Mikes) és őket a Boldog 6 (Fellner) követte.

 

A győztes csapatok értékes díjakkal térhettek haza. A díjak átadásában John Katalin, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnöke, illetve Kupcsok Péter, az Ifjúsági, Sport, Civil és Nemzetiségi Bizottság alelnöke vett részt a fiatalok felkérésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában