Sztárban sztár leszek

2022.10.17. 20:00

Nem hozott szerencsét Kasza Tibi: a komáromi László Attila búcsúzott a műsortól

Elbúcsúzott a TV2 Sztárban sztár leszek élő showjától a komáromi László Attila. A vasárnap esti adásban Kasza Tibit formálta meg, ám a produkció nem volt elég a továbbjutáshoz.

K. D.

Forrás: TV2

Majka mentoráltjának ezúttal Kasza Tibi bőrébe kellett bújnia, akinek jellegzetes mozdulatait is igyekezett színpadra vinni a Nem kell más című sláger klipjéből. Till Attila műsorvezető jól szórakozott, azzal viccelődött, Majka kicsit félreinstruálta László Attilát, mert Kasza Tibi helyett inkább Hajdú Péterre hasonlít.

A zsűri azonban nem volt elragadtatva a produkciótól. Pápai Joci azt mondta, volt hiányérzete, mert a korábbi évadokban láttak már olyan Kasza Tibi produkciót, amitől lefordultak a székről.

– Feleannyi humor a hangban, és kétszer annyi testben, nekem ez hiányzott – vélekedett Tóth Gabi.

Köllő Babett úgy fogalmazott, hallott egy Kasza Tibi dalt, de László Attila önmaga maradt a produkció során. Végül a zsűritől a maximálisan adható 30 pontból 23-at gyűjtött be a komáromi versenyző.

A műsor végén László Attila és Molnár Sanyi állt az utolsó két helyen, de a nézők utóbbi mellett döntöttek.

A kiesése után László Attila Facebook-oldalán a következőket osztotta meg a neki szurkolókkal:

– Sajnos úgy alakult, hogy ezen a héten nekem ért véget a Sztárban sztár leszek!, de abszolút nem vagyok csalódott, hiszen életem egyik (ha nem a legnagyobb) élményét élhettem meg az utóbbi időszakban! Rengeteg kedves, jófej, profi emberrel ismerkedhettem meg. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki ebben az időszakban bármilyen formában mellettem állt!

Szerelme, Musitz Kíra szintén közösségi oldalán biztatta párját. Úgy vélekedett, mindig a legjobbaknak kell távozni, és nem Attilának kellett volna kiesni.

– Elmondhatatlanul büszke vagyok rád, amiért idáig eljutottál, ezt már senki nem veheti el tőled – írta a barátnő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában