Ünnepség

2022.10.05. 18:54

Musicalslágerekkel köszöntötték a szépkorúakat Esztergomban

Az Esztergom és Környéke Nyugdíjasok Érdekvédelmi Kulturális Egyesülete szervezésében tartották meg szerdán az Idősek napi ünnepséget.

Pöltl Zoltán

Erős Gábor országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A művelődési házban rendezett eseményen Erős Gábor országgyűlési képviselő és Hernádi Ádám polgármester köszöntötte Esztergom szépkorú polgárait. Erős Gábor rövid beszédében kifejtette, hogy számára 82 éves édesapja az az etalon, akire mindig érdemese figyelni, aki korából is adódó bölcsességével, tapasztalatával mindig nagy segítség.

Az idős férfiak és idős nők a család alapját, hátterét jelentik.

– mutatott rá a képviselő.

Hernádi Ádám köszöntőjében elmondta, hogy a mostani szépkorúak az a nemzedék, akiket tisztelünk, akiktől sokat lehet tanulni, és akiknek a felnövekvő generációk köszönhetik az életet. A polgármester beszédében rámutatott: a szépkorúak munkájukkal gyarapították Esztergomot és környékét is. Az Idősek Napi ünnepségen a köszöntők után a közönség a Babits Színház zenés műsorát élvezhette, mely előadásban népszerű musicalekből hangzottak el slágerek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában